Indiens/Pakistanais/Sri Lankais

Asian Home Gourmet Curry Vindaloo Indien 50 g

AHG

€1 75Par pièce
Vindaloo originally comes from Goa where the Portuguese introduced a special pork dish. Under the influence of the local population one of the best curry dishes of Indian cuisine was created. Asian Home Gourmet Indian Vindaloo Curry contains aromatic spices such as coriander, vinegar, ginger, cardamom, and red chilli peppers. Use Asian Home Gourmet Indian Vindaloo Curry Paste with fresh ingredients such as beef or lamb for an authentic vindaloo curry and serve your dish with biryani rice. Asian Home Gourmet sauces and marinades do not contain flavor enhancers or artificial coloring and preservatives.
  • Graines de sésame
  • Moutarde
  • Soja
  • 2 Chilis - Moyen

72 unités  En stock

Si vous avez besoin d'une quantité plus importante, contactez-nous par mail Email

de 12 unités , € 1,66/pièce
  • Livraison rapide - sous 3-4 jours ouvrés
  • Payez en toute sécurité

Curry Vindaloo Indien 50 g

Pâte d’épices pour Curry Vindaloo à l'indienne
Ingrédients
huile de soja, piment rouge, sel, coriandre, vinaigre naturel, concentré de tomate, ail, sucre, gingembre, huile de sésame, poivre noir, cannelle, cardamome, clou de girofle, feuilles de laurier, noix de muscade, moutarde, tamarin
  • Numéro d'article16323
  • Pays d'origineThaïlande
  • MarqueAHG
  • Type de cuisineIndiens/Pakistanais/Sri Lankais
Valeurs nutritionnelles pour 100 g / ml
  • Energie Kj 1005 kj
  • Energie Kcal 240 kcal
  • Energie Matières grasses 20.3 g
  • Acides gras saturés 3.1 g
  • Glucides 9 g
  • Sucres 6.5 g
  • Fibres 7.7 g
  • Protéines 2.3 g
  • Sel 13.04 g
Allergies
  • Graines de sésame
  • Moutarde
  • Soja