Curry de poulet au beurre


Plat de wok de poulet au beurre indien
Inde

  • Plat principal

  • 2 Personnes

  • 25 Minutes

  • Moyen

  • Rate product (0)

Ingrédients
Les produits contiennent plus de contenu que nécessaire pour cette recette

Prix de cette configuration:

Ingredients Asian Food Lovers:
Ajoutez-vous:
  • 250 g Haricots verts
  • Sel
  • 300 g Filet de poulet, coupé en dés
  • 1 EL Coriandre fraîche, hachée
  • 1 oignon, haché
  • 1/4 de piment, desséché et haché

* Champs obligatoires

De: 1,35 €

À: 17,92 €

Prix de cette configuration:

Préparation Curry de poulet au beurre

  • 1. Cook the cleaned green beans for 5 minutes in water with a pinch of salt. When cooked remove from the heat and drain.
  • 2. Heat 1 tbsp. of oil in a frying pan and cook the diced chicken golden brown.
  • 3.Add the wok sauce and leave the chicken to simmer in the sauce for 5 minutes.
  • 4. Add the coriander at the last moment to the chicken and sauce.
  • 5. Heat 1 tbsp. of oil in a wok and fry the onion, Spanish pepper and curry powder and leave to simmer on a low heat for two minutes. Then add the green beans and heat for another 2 minutes.
  • 6. Finally sprinkle the shredded coconut and cashews on the top.
  • 7. Serve the butter chicken curry with the spiced green beans together with the Basmati rice.

Astuce Server: Aussi savoureux avec du pain naan!

Imprimer cette recette