Indonésien
Asian Home Gourmet Curry Légumes Indonésien 50 g
AHG
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Curries are one of the most important components of Indonesian cuisine. Vegetable Curry is a delicious vegetarian alternative to meat curry. The ingredients of Asian Home Gourmet Indonesian Vegetable Curry (Sajur Lodeh) consist of shallots, sugar, ginger, lemongrass, turmeric, coriander, and cinnamon and give your dish a unique Indonesian taste. Use Asian Home Gourmet Indonesian Vegetable Curry (Sajur Lodeh) with fresh ingredients of your choice such as vegetables and tofu. Asian Home Gourmet curry pastes do not contain flavor enhancers or artificial coloring and preservatives.
Soja 2 Chilis - Moyen
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Curry Légumes Indonésien 50 g
Pâte d’épices pour plat de curry indonésien avec des légumes (Sayur Lodeh)
Ingrédients
piment, huile de soja, oignon, sel, galanga, ail, échalotes, sucre, gingembre, citronelle, curcuma, herbes et épices
- Numéro d'article16369
- Pays d'origineThaïlande
- MarqueAHG
- Type de cuisineIndonésien
Valeurs nutritionnelles pour 100 g / ml
- Energie Kj 2350 kj
- Energie Kcal 568 kcal
- Energie Matières grasses 50.9 g
- Acides gras saturés 18 g
- Glucides 23.7 g
- Sucres 5.4 g
- Fibres 3.8 g
- Protéines 1.9 g
- Sel 4.7 g
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