Indiens/Pakistanais/Sri Lankais
TRS Lentilles Verts 500 g
TRS
16
Si vous avez besoin d'une quantité plus importante, contactez-nous par mail Email
Lentils are a staple ingredient in Indian cuisine and very rich in fiber and protein. Green lentils have a particularly nutty flavor and an al dente consistency and are therefore ideal for salads. TRS Green Lentils, also known as puy masus are ideal for Indian dishes such as kachori (dumplings with savory filling), curries, and vegetarian dal dishes. In ground form, lentil flour is used for pappadum or papad dough. TRS Green Lentils do not need pre-soaking before cooking.
Sans alcool Sans additifs Végétarien Vegan Halal Kasher Organique Almonds Graines de sésame Moutarde Blé Lait Gluten Noix Soja Cashew Pistachio Sulfites 1 Chilis- Doux
- Livraison rapide - sous 3-4 jours ouvrés
- Payez en toute sécurité
Lentilles Verts 500 g
Lentilles Verts
Ingrédients
lentilles vertes
- Numéro d'article15701
- Pays d'origineInde
- MarqueTRS
- Type de cuisineIndiens/Pakistanais/Sri Lankais
Valeurs nutritionnelles pour 100 g / ml
- Energie Kj 1042 kj
- Energie Kcal 347 kcal
- Energie Matières grasses 1.15 g
- Acides gras saturés 0.000348 g
- Glucides 62.62 g
- Sucres 6.6 g
- Fibres 16.3 g
- Protéines 23.8 g
- Sel 0.02 g
Allergies
Almonds Graines de sésame Moutarde Blé Lait Gluten Noix Soja Cashew Pistachio Sulfites
Régime
Sans alcool Sans additifs Végétarien Vegan Halal Kasher Organique
Produits assimilés
Recettes avec Lentilles Vertes
Laissez-vous inspirer