Indiens/Pakistanais/Sri Lankais
Patak's Pâte de Curry Madras 283 g
Pataks
8
Si vous avez besoin d'une quantité plus importante, contactez-nous par mail Email
Madras is one of the essentials of the extra hot Indian cuisine. South India is predominantly vegetarian, but food is sharply seasoned. In Patak's Madras Curry Paste, various herbs and spices such as mashed tomatoes, onions, lemon juice, chilli peppers and ginger are blended into a delicious aromatic paste. Ideal for lovers of hot and spicy cooking. This curry paste goes very well with meat or vegetables. Serve your madras curry with basmati rice and yogurt raita. Patak's Madras Curry Paste is suitable for vegetarians.
Moutarde 2 Chilis - Moyen
- Livraison rapide - sous 3-4 jours ouvrés
- Payez en toute sécurité
Pâte de Curry Madras 283 g
Pâte madras
Ingrédients
coriandre, paprika, cardamome, cumin, épices, fenugrec, poivre noir, gingembre, eau, huile de colza, sel, farine de maïs, tamarin, moutarde en poudre, flocons de piments rouges broyés, ail en poudre, graines de moutarde noire
- Numéro d'article8752
- Pays d'origineRoyaume-Uni
- MarquePataks
- Type de cuisineIndiens/Pakistanais/Sri Lankais
Valeurs nutritionnelles pour 100 g / ml
- Energie Kj 1154 kj
- Energie Kcal 279 kcal
- Energie Matières grasses 23.1 g
- Acides gras saturés 1.7 g
- Glucides 7 g
- Sucres 1.3 g
- Protéines 4.4 g
- Sel 4.7 g
Allergies
Moutarde
Produits assimilés
Recettes avec Pâte de Curry Madras
Laissez-vous inspirer