Indiens/Pakistanais/Sri Lankais

Patak's Pâte de Curry Tandoori 312 g

Pataks

€4 85Par pièce
Tandoori is a spicy sauce that is commonly used as a meat marinade. The meat is traditionally cooked in a clay oven, the tandoor. In Patak's Tandoori Paste, ginger, tamarind, garlic, coriander, and aromatic herbs are mixed into a slightly hot paste. Marinate meat, fish or tofu with the aromatic tandoori curry paste and then grill or prepare your food in the oven. Serve your tandoori dishes with basmati rice and mango chutney. Patak's Tandoori Paste is suitable for vegetarians.
  • Almonds
  • Moutarde
  • Noix
  • Cashew
  • Cacahuètes
  • 1 Chili- doux

16 unités  En stock

Si vous avez besoin d'une quantité plus importante, contactez-nous par mail Email

de 6 unités , € 4,61/pièce
  • Livraison rapide - sous 3-4 jours ouvrés
  • Payez en toute sécurité

Pâte de Curry Tandoori 312 g

Pâte pour marinade tandoori
Ingrédients
coriandre, cumin, paprika, épices, eau, purée de gingembre, tamarin, sel, ail en poudre
  • Numéro d'article8754
  • Pays d'origineRoyaume-Uni
  • MarquePataks
  • Type de cuisineIndiens/Pakistanais/Sri Lankais
Valeurs nutritionnelles pour 100 g / ml
  • Energie Kj 416 kj
  • Energie Kcal 99 kcal
  • Energie Matières grasses 2.7 g
  • Acides gras saturés 0.3 g
  • Glucides 10.1 g
  • Sucres 4.2 g
  • Protéines 3.5 g
  • Sel 6.1 g
Allergies
  • Almonds
  • Moutarde
  • Noix
  • Cashew
  • Cacahuètes