Indiens/Pakistanais/Sri Lankais

TRS Poivre Noir entier 100 g

TRS

€2 25Par pièce
TRS Black Pepper (Whole) consists of whole peppercorns whose aroma reaches its potential while grinding. Black Pepper is originally from South India and has been known as a seasoning since ancient times. Black pepper compared to white pepper is more aromatic and has a stronger flavor. TRS Black Pepper (Whole) is a universal seasoning that can be used for dishes with meat, seafood, noodles, and rice. In Asia, black pepper sauce is very popular for wok dishes with meat. In Singapore, black pepper is gladly used for the preparation of black pepper crab. In India, not only meat dishes are seasoned with black pepper but also pappadums (fried flat bread).
  • 3 Chilis - Piquant

28 unités  En stock

Si vous avez besoin d'une quantité plus importante, contactez-nous par mail Email

de 20 unités , € 2,14/pièce
  • Livraison rapide - sous 3-4 jours ouvrés
  • Payez en toute sécurité

Poivre Noir entier 100 g

Poivre gris en grains
Ingrédients
poivre noir
  • Numéro d'article16744
  • Pays d'origineInde
  • MarqueTRS
  • Type de cuisineIndiens/Pakistanais/Sri Lankais

Recettes avec Poivre Noir Entier

Laissez-vous inspirer

Toutes les recettes
  • Plat principal
  • 65

Philippines

BBQ de porc à la mode philippine

Délicieux bacon pour le BBq à la philippine

Voir recette
  • Plat principal
  • 50

Philippines

Canton de Pancit

Un délicieux plat de nouilles philippines

Voir recette
  • Plat principal
  • 20

Philippines

Tofu Adobo

Une délicieuse version végétalienne du poulet Adobo

Voir recette
  • Plat principal
  • 180

Vietnam

Pho Bo

Une soupe de nouilles typiquement vietnamienne

Voir recette
  • Plat principal
  • 45

Philippines

Poulet Adobo

Le plat national des Philippines

Voir recette
  • Plat d'accompagnement
  • 15

Mélange asiatique

Radis mariné avec une touche asiatique

Aigre, Doux et Épicé : Les Radis Réinventés

Voir recette