Thaïlande
Lobo Préparation d'épices Nam 70 g
Lobo
Nam is one of the oldest meat fermentation technologies from Thailand. For the preparation of nam, minced pork with rind is mixed with chilli peppers and Lobo Nam Powder Seasoning Mix. The mixture is wrapped in banana leaves, or in plastic bags in the form of sausages. Within 24 hours, your nam is ready and can be served as a snack with ginger, peanuts or shredded vegetables.
Sans alcool Végétarien Vegan Organique 1 Chilis- Doux
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Préparation d'épices Nam 70 g
Mélange de poudre Nam pour la viande
Ingrédients
dextrose, sel, gingembre, galanga (Alpinia galanga)
- Numéro d'article16804
- Pays d'origineThaïlande
- MarqueLobo
- Type de cuisineThaïlande
Valeurs nutritionnelles pour 100 g / ml
- Energie Kj 1431 kj
- Energie Kcal 337 kcal
- Glucides 81 g
- Sucres 28 g
- Fibres 2.3 g
- Protéines 2.1 g
- Sel 20 g
Régime
Sans alcool Végétarien Vegan Organique
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