Philippin

Monika Sauce de poisson fermenté Balayan 340 g

Monika

€2 60€ 3,25Par pièce
-20%
de 12 unités , € 3,09/pièce

unités  En stock

Si vous avez besoin d'une quantité plus importante, contactez-nous par mail Email

Monika Balayan Anchovy Sauce comes from the town of Balayan in the north of the Philippines. Here the sauce is mainly used as a dipping sauce for seafood, meats or vegetables. Monika Balayan Anchovy Sauce is made from the finest anchovies and fermented for several months. The sauce has a spicy taste of fish and can also be used as a dressing for salads or as a side dish for Asian pancit dishes.
  • Poisson
  • 1 Chilis- Doux
  • Livraison rapide - sous 3-4 jours ouvrés
  • Payez en toute sécurité

Sauce de poisson fermenté Balayan 340 g

Sauce de poisson fermenté
Ingrédients
extrait de poisson fermenté (decapterus spp.), sel, eau
  • Numéro d'article6128
  • Pays d'originePhilippines
  • MarqueMonika
  • Type de cuisinePhilippin
Valeurs nutritionnelles pour 100 g / ml
  • Energie Kj 221 kj
  • Energie Kcal 53 kcal
  • Energie Matières grasses 0.4 g
  • Glucides 3.03 g
  • Protéines 9.1 g
  • Sel 27.414 g
Allergies
  • Poisson