Asiatique
Jeeny's Sucre de Palmier Gula Djawa 250 g
Jeeny's
10
Si vous avez besoin d'une quantité plus importante, contactez-nous par mail Email
Palm sugar is the most popular sugar in Asian cuisine. Jeeny's Palm sugar is extracted from 100% natural juice of the Javanese borassus palm and packed in rolls. Use Jeeny's Gula Djawa (Palm sugar) to prepare Filipino rice cakes (malagkit biko), putu cake (rice flour cake), black sticky rice, puddings and many other desserts. Palm sugar tastes pleasantly soft, a little caramelised and less sweet than white or brown cane sugar. Jeeny's Gula Palm Sugar is also excellent for refining boemboes (Indonesian spice pastes) and for preparing tempeh marinades.
Sans alcool Végétarien Vegan Halal Sans additifs Kasher Organique 1 Chilis- Doux
- Livraison rapide - sous 3-4 jours ouvrés
- Payez en toute sécurité
Sucre de Palmier Gula Djawa 250 g
Sucre de palmier
Ingrédients
sucre de palme, sucre de canne
- Numéro d'article16958
- Pays d'origineMalaisie
- MarqueJeeny's
- Type de cuisineAsiatique
Valeurs nutritionnelles pour 100 g / ml
- Energie Kj 1557 kj
- Energie Kcal 366 kcal
- Energie Matières grasses 0.4 g
- Acides gras saturés 0.2 g
- Glucides 92 g
- Sucres 90 g
- Protéines 0.7 g
- Sel 0.44 g
Régime
Sans alcool Végétarien Vegan Halal Sans additifs Kasher Organique
Produits assimilés
Recettes avec Sucre de Palmier Gula Djawa
Laissez-vous inspirer