Chinois/Taïwanais/Singapouriens

Nan Fen Zhuang Vermicelle Lungkow 250 g

Longkou Vermicelli

€2 09Par pièce
Glass Noodles are originally from China and are widely used in East Asian cuisine. These noodles are made from mung beans, first briefly soaked in water and then added to the soup. Nan Fen Zhuang Lungkow Vermicelli can be used e.g. for spring rolls, salads or for frying. These glass noodles which taste neutral absorb very well other substances such as soups and sauces and are a food conscious choice as they contain no gluten.
  • Kasher
  • Sans alcool
  • Sans additifs
  • Végétarien
  • Vegan
  • Halal
  • Organique
  • 1 Chilis- Doux

49 unités  En stock

Si vous avez besoin d'une quantité plus importante, contactez-nous par mail Email

de 10 unités , € 1,99/pièce
  • Livraison rapide - sous 3-4 jours ouvrés
  • Payez en toute sécurité

Vermicelle Lungkow 250 g

Vermicelles de haricots mungo
Ingrédients
amidon de pois, amidon d'haricots mungo
  • Numéro d'article3237
  • Pays d'origineChine
  • MarqueLongkou Vermicelli
  • Type de cuisineChinois/Taïwanais/Singapouriens
Valeurs nutritionnelles pour 100 g / ml
  • Energie Kj 1462 kj
  • Energie Kcal 344 kcal
  • Glucides 86 g
  • Sel 0.04 g
Régime
  • Kasher
  • Sans alcool
  • Sans additifs
  • Végétarien
  • Vegan
  • Halal
  • Organique

Recettes avec Vermicelles Longkou

Laissez-vous inspirer

All Recipes
  • Snack
  • 60

Vietnam

Rouleau de printemps vietnamien

Chả giò

Voir recette
  • Plat principal
  • 15

Thaïlande

Nouilles de verre frites

Délicieux repas léger ou déjeuner

Voir recette